Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/lseorgro/public_html/s/simulare/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 73
Simulare Admitere UPB 2016 | Simulare Admitere UPB

SIMULARE ADMITERE UPB 2016


Dragi elevi plini de emoții care ne-ați trecut pragul zilele acestea în număr impresionant (ați fost peste 1000!), vrem să vă felicităm pentru curajul, seriozitatea și preocuparea de viitorul vostru pe care le-ați demonstrat, înscriindu-vă la simularea admiterii.Deși nu v-am încurajat să veniți atât pentru a vă testa cunoștințele, cât pentru emoțiile, atmosfera și pașii pe care îi veți urma la admitere, vă sfătuim să analizați puțin, mâine, la rece, notele primite.Dacă ați luat note mari, noi vă felicităm, dar vă îndemnăm să nu vă culcați pe-o ureche și să învățați în continuare, iar dacă nu sunteți mulțumiți de nota primită și vreți mai mult, nu fiți dezamăgiți și credeți în reușita voastră!

Mai jos aveți rezultatele, precum și subiectele date la ambele probe. Ne revedem la admitere în număr și mai mare. Până atunci, bafta la bacalaureat tuturor!

Free WordPress Themes, Free Android Games