Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/lseorgro/public_html/s/simulare/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 73
FAQ | Simulare Admitere UPB

Frequently Asked Questions

Simulare Admitere UPB 2016

FAQ


De ce să particip la Simularea Examenului de Admitere organizată de LSE în parteneriat cu UPB?

Experiența noastră! Organizăm Simularea Examenului de Admitere pentru al 4-lea an consecutiv. Adio cozi, exact ca în ziua examnului. Încă ai dubii? Întreabă-ți colegii mai mari.

Experiența ta! Te vei familiariza cu tot ce înseamnă emoțiile, pregătirea și susținerea unui examen important din viața ta. Vei testa pe “pielea” ta noua structură de 2 ore a Examenului de Admitere. Nu te-ai decis ce facultate din UPB să urmezi? Nu-i nicio problemă. Mai ai timp. Însă o verificare a cunoștințelor nu strică niciodată. Electronică, Automatică, Energetică sau FILS… Ești eligibil pentru toate!

Cine organizează această Simulare a Examenului de Admitere?

Simularea Examenului de Admitere este organizată de Liga Studenților Electroniști, împreună cu Universitatea Politehnica din București și Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.

Când şi unde va avea loc Simularea Examenului de Admitere?

Simularea Examenului de Admitere va avea loc pe data de 14 Aprilie (9:00-11:00) – proba la Analiză Matematică & Algebră și pe 15 Aprilie (9:00-11:00) – proba la Fizică. Te poți înscrie la ambele probe dacă dorești.

Simularea Examenului de Admitere se va susține în cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, Blvd. Iuniu Maniu, Nr. 1-3 (vezi harta).

În dimineața examenului va fi disponibilă aranjarea în săli.

Ce fel de structură are examenul și cât durează?

Examenul este tip grilă și durează 2 ore. Accesul în sala de examen se va realiza până la ora 8:30

De ce am nevoie în ziua examenului?

Lucruri simple: pixuri/creioane/stilouri, 1 sticlă de apă/suc (fără etichetă), 15 Ron pentru plata taxei și un act de identitate (ideal BI, dar în lipsa lui, Carnet de Conducere, Pașaport, Certificat de Naștere).

Cât este taxa de înscriere și când trebuie achitată?

Taxa de înscriere este 15 RON/probă și se poate achita în dimineața examenului.

Când aflu rezultatul fiecărei probe?

Rezultatul (altfel spus, nota probei) îl (o) primești pe loc. La sfârșitul celor 2 ore de examen, se va lua o scurtă pauză, după care vei fi invitat înapoi în sală pentru a ți se corecta lucrarea de către Comisia de Examen (în prezența ta și a unui martor). Acest lucru este important, căci la finalul examenului, poți ști ce notă ai obținut.

Dacă simt că nu sunt pregătit corespunzător (de ex: nu am toată materia parcursă), mai are rost să mă prezint la Simulare?

Bineînțeles! Recomandarea noastră este să te prezinți. De ce? Din mai multe motive:

  1. Descoperi care îți este nivelul conform cu materia aprofundată;
  2. Te obișnuiești cu atmosfera de examen, astfel încât, la Admiterea din Iulie vei ști exact care sunt formalitățile, care sunt pașii și totul va merge mai ușor.
Am completat formularul de înscriere, dar nu am primit e-mail conform căruia îmi este confirmată înscrierea. Înseamnă că nu sunt înscris?

Nu, nu înseamnă neapărat că nu ești înscris. Având în vedere numărul mare de înscrieri este posibil să apară întârzieri în livrarea mail-urilor sau să ajungă în folderul Spam.

Pentru verificarea înscrierii poți vizita pagina Verificare Înscriere.

Dacă am completat un câmp greșit, trebuie să refac cererea de înscriere?

Nu, nu trebuie. Trimite-ne un mail pe adresa simulare.admitere@lse.org.ro subiectul Modificare Înscriere Simulare Admitere UPB 2018 în care să ne precizezi ce anume dorești să modifici. Nu uita să ne specifici în e-mail numele tău complet, alături de adresa de e-mail cu care ai făcut înscrierea.

Cazarea îmi este asigurată pe parcursul celor 2 zile?

Din păcate, nu. Dacă reușim să obținem locuri de cazare și pentru Simulare, te anunțăm!

Free WordPress Themes, Free Android Games